Bright Access officieel connectiviteits-partner Solar Team Twente

2-07-2024

Bright Access, leverancier van premium zakelijk glasvezel op bedrijventerreinen, en Solar Team Twente (STT), het raceteam van de Universiteit Twente zijn een driejarige sponsorovereenkomst aangegaan. Hiermee wordt Bright Access officieel connectiviteitspartner van STT. Onderdeel van de overeenkomst is het leveren van een razendsnelle glasvezelverbinding aan het Enschedese hoofdkwartier van Solar Team Twente.


Janarthanan Sundaram, algemeen directeur van Bright Access is bijzonder te spreken over de sponsorsamenwerking. “Bright Access is gevestigd in Enschede. Snelheid en innovatie spelen bij al onze bedrijfsactiviteiten een grote rol. Dat is natuurlijk een drievoudige match met Solar Team Twente dat vanuit hetzelfde Enschede met innovatie en snelheid de wereld verovert. En dat ik zelf een historie bij de Universiteit Twente heb, speelt natuurlijk ook een beetje mee.”

Ook Solar Team Twente is blij met de samenwerking ‘Al jaren focussen wij op snelheid en innovatie. Hierdoor voelen wij ons ook verbonden met bedrijven die dezelfde passie met ons delen, zoals Bright Access’

In het kader van de samenwerking zal Bright Access de komende jaren Solar Team Twente ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van connectiviteit en zal het een rol spelen bij de regionale netwerkactiviteiten van het team.