Wij van Solar Team Twente vragen Nederland mee te denken over de naam van de nieuwe zonneauto. Met de nieuwe auto willen we in 2017 de eerste plek veroveren tijdens de World Solar Challenge in Australië!

Hoe kun je meedoen?

Heb jij leuke, wilde of originele naamideeën? Vermeld deze op social media met de hashtag #nameourcar op Twitter en de tag @solarteamtwente op Facebook en Instagram. Ook is het mogelijk een naam met uitleg in te sturen onderaan deze pagina of hier. Daarnaast is onze ideeënbox de komende tijd op verschillende locaties en evenementen te vinden, ook hier kan een naam ingeleverd worden. De winnaar maakt bovendien kans op een rit in zonneauto Red One, die afgelopen editie als tweede over de streep kwam tijdens de World Solar Challenge. Namen kunnen ingestuurd worden tot en met 31 december 2016. Tijdens de ontwerppresentatie in maart wordt de winnende autonaam bekendgemaakt.

De partners van het solarteam hebben tijdens het Kick-Off evenement al de kans gekregen om namen in te dienen. Dit is een jaarlijks evenement waarbij de oud en nieuwe partners kennis maken met het nieuwe team en tevens de nieuwe ideeën en plannen gepresenteerd krijgen. Daarnaast hebben zij de primeur om mee te kunnen denken over vragenstukken binnen het solarteam om tot de overwinning te komen. Voortaan ook meedenken? Word partner!

[gravityform id=”13″ title=”true” description=”false”]