img_20161114_182422Maandag

Stroomstoring: Het zal je misschien verbazen maar als Evenementen Coördinator zorg ik dat al onze evenementen georganiseerd worden en soepel verlopen. Omdat woensdag ons eerste evenement plaatsvindt, moet er veel gebeuren. Het laatste drukwerk moet gemaakt en afgedrukt worden, de laatste personen gebeld, de indeling voor wie wat doet, voor, tijdens en na het evenement moet gemaakt worden en dit allemaal moet ook met het hele team gecommuniceerd worden zodat iedereen ook weet wat hij of zij moet doen. Dat is dus even doorwerken, ook al is er stroomstoring.

Dinsdagimg_20161115_100227

Mannequin Challenge: Naast evenementen zorgen we met het communicatieteam ook voor andere acties om iedereen op de hoogte te houden van ons project. Zo hebben we dinsdag de Mannequin Challenge gedaan en hiermee andere solarteams uitgedaagd deze ook te doen!

img_20161116_200015Woensdag

Kick-Off Event: De dag van het evenement. Ervoor zorgen dat alles op de goede plek staan, dat er overal aan gedacht is, iedereen weet wat hij of zij moet doen en dat alles duidelijk is voor onze partners. Dat is best wel wat om allemaal te regelen. Gelukkig helpt het hele team mee! Natuurlijk aan het einde met z’n alle pizza eten als afsluiting van een geslaagd evenement!

img_20161116_213840Donderdag

Latertje: Het laatste onderdeel is niet altijd het leukste, opruimen…. Woensdag avond heel laat, eigenlijk donderdag ochtend heel vroeg, moet Red One, die we op het evenement hadden staan, nog terug gebracht worden naar onze werkplaats. Laat en vermoeiend, maar levert wel mooie plaatjes op.

Rest van de dag nog wat werken en daarna lekker schaatsen. Na alle drukte is het fijn om even je hoofd leeg te maken, en hoe kan dat beter dan sporten!

Vimg_20161114_102343rijdag

Grafisch Vormgever: Het evenement is voorbij en bijna alles is opgeruimd, maar er zijn al weer genoeg andere dingen te doen! Vandaag staan we op de open dagen van Universiteit Twente, een van onze grote partners. Daarnaast moet het volgende grafische werk alweer gemaakt worden. Aangezien ik naast Evenementen Coördinator ook Grafisch Vormgever ben van het solarteam, hoef ik niet stil te zitten. De eerste vlog moest er uit, dus het monteren hiervan neemt flink een deel van mijn dag in.