imag3043 Maandag

Bellen: Als technisch manager ben ik ook grotendeels verantwoordelijk voor onze partners. Zo werk ik veel samen met onze externe betrekkingen en ben ik ook vaak op pad om bij bedrijven langs te gaan. Op kantoor moet ik dus ook veel bellen wat ik vaak op de gang doe om de rust in het kantoor van het technische team niet te verstoren. Ondertussen heb ik alle flyers op de gang al drie keer kunnen lezen tijdens alle wachtmuziekjes die overal worden afgespeeld.

imag3024Dinsdag

Squashen: Omdat er natuurlijk erg veel stil wordt
gezeten tijdens het werk en alle vergaderingen, is een beetje beweging nooit erg. Zo zijn wij sinds twee weken met een paar teamleden begonnen met squashen. Op kantoor heerst natuurlijk een fanatisme om te winnen, maar pas op de squashbaan zie je dat iedereen tot bloedens aan toe werkt om te winnen.

imag3033

Woensdag

Hockey: Omdat er veel uren op kantoor worden gemaakt staat het sociale studentenleven op een lager pitje. Gelukkig geef ik op woensdagavond Dames 2 hockeytraining samen met een teamgenoot uit mijn hockeyteam (als ik niet te lang op kantoor word gehouden dan van tevoren ingepland). Na het geven van deze training sla ik altijd zelf een balletje met mijn eigen team Heeren Zeeven.

imag3052-2Donderdag

MT: Eén keer per week vergaderen we met het managementteam over de voortgang van de deelteams, de planning en algemene zaken zoals bijvoorbeeld de financiën en evenementen. Samen met de teamleider, communicatiemanager en de secretaris-financiën-logistiek-manager bespreek ik de invloed van alle deelteams op elkaar. Ook hebben we het hier over ons stichtingsbestuur en het kernbegeleidingsteam door wie ons project wordt gecontroleerd en begeleid.

 

imag3048

Vrijdag

Hoofden: Samen met hoofd mechanica en hoofd elektronica spreek ik vaak de planning door om te kijken of we tegen dingen gaan aanlopen in de nabije of verre toekomst. Waar de twee hoofden zich bezighouden met een gedetailleerde planning, houd ik mij bezig met het globale overzicht op de lange termijn. Zo proberen we het strakke schema wat we hebben ingepland ook daadwerkelijk aan te houden.

imag2975

Werkplek: Het is natuurlijk erg belangrijk je prettig te kunnen positioneren op je werkplek. Daarom heb ik van mijn vrienden uit Wageningen een paar sloffen en een hangmatje gekregen om zo lekker te kunnen zitten aan mijn bureau. Even relaxen tussen het werk door mag natuurlijk ook weleens. Een echte manager maakt daar natuurlijk tijd voor vrij. Daarnaast is vanaf deze positie altijd goed in te schatten of de vrimibo niet een uurtje eerder zou moeten beginnen.