Maandag

01_maandag_heerenveen02_maandag_begeleidingsavond

Partnerbezoek en begeleidingsavond: Als externe betrekkingen ben ik veel op weg naar partners toe. Deze week begon met een bedrijfsbezoek in Heerenveen. Samen met Edward ben ik naar het hoge noorden afgereisd om te kijken of deze partner iets voor ons tijdens het productieproces kan betekenen. Aan het einde van de dag begon de extern begeleidingsavond. Eén keer in de twee weken zitten Menno, Gearte Nynke en ik samen met de oud externen Timothy en Wouter om de voortgang te bespreken.

Dinsdag

03_dinsdag_wandelenopdeut

Partnerwerkgroep en rondje lopen: De dinsdagochtend begint altijd met de partnerwerkgroep. De externen en het management komen dan samen om de voortgang en het plan van de komende week te bespreken. Natuurlijk ben ik niet alle dagen van de week weg en zit ik op kantoor om partners of potentiële partners te benaderen. Maar altijd op kantoor is ook niet goed voor de concentratie en daarom lopen wij zo af en toe een rondje over de UT zodat we daarna weer hard aan de slag kunnen. Aan het einde van de dag ben ik naar mijn jaarclub gegaan om samen met ze te eten en gezellig te bijkletsen.

Woensdag

05_woensdag_koffiedrinken04_woensdag_autokrabben

Partnerbezoeken en koffie: Aangezien het de afgelopen dagen erg koud was, moest ik eerst onze mooie auto krabben voordat ik weg kon rijden. Gelukkig was dit snel gedaan en kon ik op weg naar het provinciehuis van Overijssel in Zwolle om daar een nieuwe samenwerking te bespreken. Op de terugweg ben ik natuurlijk nog even gestopt voor een kopje koffie. Daarna ben ik samen met Lars naar een verspaanpartner geweest om de onderdelen van de nieuwe winnende zonneauto te bespreken. En woensdag is dispuutsdag, dus samen met hun heb ik als ontspanning nog even een drankje gedronken.

Donderdag06_donderdag_partnerregiodag

Partnerdag Regio Twente: Deze dag stond in het teken van de partnerdag van Regio Twente. Zoals de naam het al zegt, waren alle partners van de Regio Twente uitgenodigd om samen bijeen te komen in het Designlab op de Universiteit Twente. Ik was hier ook aanwezig, want we dragen tenslotte Twente in onze naam. Hier mocht ik samen met alle aanwezigen brainstormen over hoe wij de regio beter op de kaart gaan zetten de komende jaren. Na de tijd was er een gelegenheid tot borrelen, waar ik natuurlijk veel mensen gesproken heb.

Vrijdaged-brinksma-2

Afscheid Ed Brinksma: Afgelopen maanden was het al bekend, maar vandaag was het dan zo ver: het afscheid van onze Rector Magnificus, Ed Brinksma. Aangezien hij zich de afgelopen edities voor het solarteam heeft ingezet, konden wij natuurlijk niet ontbreken. Samen met Ed hebben wij een paar biertjes op zijn afscheid gedronken. Om de drukke week af te sluiten en mijn hoofd even leeg te maken, ben ik samen met Luc en Lars gaan squashen. Spierpijn; dat heb ik zeker!