Maandag
Vergaderen en Bellen: Maandag is de vaste Communicatie Team vergaderdag. Je kan de week bijna niet beter beginnen. Gezamenlijk hebben wij het over elkaars bezigheden en brainstormen we over nieuwe ideeën.
Maandag ben ik ook weer bezig geweest met het bellen van huidige en nieuwe partners. Met huidige partners is het vooral belangrijk om goed contact te houden en ervoor te zorgen dat de samenwerking zo goed als mogelijk verloopt. Nieuwe bedrijven koppelen aan het solarteam is natuurlijk erg belangrijk en daarom kan je hier nooit te vroeg in de week mee beginnen.
Aan het eind van de dag ben ik nog bij Wouter (Extern van team 2015) langs gegaan. Normaal praten we alleen over Solarteam zaken, maar dit keer was het puur voor de gezelligheid.

Dinsdag
Open dag ROC van Twente en partnerwerkgroep: Vandaag was de open dag van ROC van Twente. Hier heb ik de hele dag samen met Luc gestaan om nieuwe potentiële studenten te laten zien waar ze aan mee kunnen helpen tijdens hun studie en om ze enthousiast te maken voor techniek. Daarnaast was het een mooie kans om met verschillende bedrijven te praten die ook op de open dag te vinden waren.
Naast de open dag heb ik ook samen gezeten met Nicole, Gearte Nynke, Olivier, Job en Lars tijdens de partnerwerkgroep. Hier bespreken we alles over de huidige en potentiële partners.

Woensdag
Australië en poolen: Als externe betrekkingen ben ik naast de technische en financiële partners van Solar Team Twente ook, samen met Job, aan het kijken naar de logistieke kant van de race in Australië. Het is veel regelwerk om een zonneauto en een heel team aan de start van de race in Darwin te krijgen. Aan het eind van de dag ben ik nog samen met onze aerodynamicus Luc een potje wezen poolen. Ik kan wel redenen verzinnen waarom dit belangrijk is, maar het is vooral heel erg gezellig!

Donderdag
Bedrijfsbezoek, administratie: De dag begon goed vanwege een gesprek met een mogelijke nieuwe partner. Met de benodigde informatie ben ik op pad gegaan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Omdat het gesprek niet al te ver weg was kon ik gewoon op de fiets. Naast dat dit goed voor het milieu is, zorgt het ook voor mijn benodigde lichaamsbeweging.
Een andere niet al te leuke, maar belangrijke taak is het bijhouden van de administratie. Door de vele partners waarmee wij samenwerken is het erg van belang dat alle informatie zo goed mogelijk wordt verwerkt en opgeslagen.

Vrijdag
Jassen en VriMiBo: Vandaag het moment waar het hele team naar heeft uitgekeken; we kunnen de jassen ophalen! Ik ben vandaag op pad geweest om ze op te halen bij Twepa. Dit geeft iedereen de kans om nu ook in het dagelijks leven reclame te maken voor Solar Team Twente.
Aan het eind van elke vrijdag komt het hele team bij elkaar om een borrel te drinken. Dit is altijd een erg leuk moment, omdat dit een boost geeft aan de sfeer binnen het team. En omdat de jassen binnen waren deden we dit natuurlijk op onze eigen manier: buiten!