Maandag

dav

Gesprek met mijn coach: Om te zorgen dat iedereen optimaal werk aflevert, heeft bijna elk teamlid een persoonlijke coach. Uiteindelijk komt iedereen wel eens moeilijke problemen tegen, technisch of organisatorisch, en het is erg handig hier met iemand uit het bedrijfsleven over te kunnen praten. Daarom fiets ik elke twee weken naar Thales in Hengelo om met Walter de voortgang te bespreken. Dit reflectiemoment levert elke keer weer nuttige inzichten op.

Dinsdag

sdr

Herinrichting van de werkplaats: Nu de productie van de mock-up en de eerste prototypes in het verschiet liggen, is het zaak dat we een goede werkplaats hebben. We werken al een tijdje op onze nieuwe locatie op vliegveld Twenthe, maar de indeling was nog niet optimaal. Dinsdagavond hebben we onze afdeling elektrotechniek ingericht, zodat we nu goede werkbanken hebben en genoeg ruimte hebben voor alle systemen en onze stellingen met componenten.

Woensdag

mde

Survivalrun: Woensdag is altijd de dag dat ik ga sporten. Sinds vorig jaar zit ik bij D.S.S.V. Tartaros, de survivalrunvereniging hier op de campus. We beginnen om acht uur, wat er voor zorgt dat we de helft van het jaar altijd in het donker lopen en klimmen. Het sporten is een fijne afwisseling van het werken achter de computer. Schema’s tekenen, plannen en informatie vergaren is toch hoofdzakelijk waar mijn dagen op het moment nog uit bestaan.

Donderdag

bij_3t

Bij 3T: Bij het ontwikkelen van de nieuwe elektronica krijgen we hulp van verschillende partners. Zelf krijg ik veel begeleiding vanuit 3T. Meer dan eens bespreek ik de ontwerpkeuzes met Arduin en Max en krijg ik veel tips om het uiteindelijke systeem goed te laten functioneren. Ook zullen zij helpen met het ontwikkelen van de prototypes en het testen hiervan.

 

 

 

Vrijdag

dav

Sinterklaas: We hebben lange werkweken, maar er is bij het team gelukkig ook af en toe tijd voor gezelligheid. Hoewel Sinterklaas al weer even uit het land is, hebben we dit op vrijdag nog gevierd. Het was voor veel mensen wel even wennen om voor 20 man te koken. Er is daarom nog genoeg eten voor iedereen die dit weekend door moet werken.