maandagMaandag
Uit eten om het nieuwe jaar te vieren: De eerste werkdag van het nieuwe jaar werd in stijl afgesloten met een diner. Aerodynamica had niet de luxe om kerstvakantie te houden en dus was dit een welkome afleiding van het harde werken. Drankjes, gezelligheid en daarna weer terug naar het kantoor om verder te werken. Er moet immers een deadline gehaald worden.

dinsdagDinsdag:
Sporten: Bij een project zoals het solarteam is het belangrijk om genoeg ontspanning te vinden en om van tijd tot tijd stoom af te kunnen blazen. Als de planning het toelaat ben ik vrijwel altijd te vinden op de squashbaan of in het zwembad. Gelukkig zijn veel mensen in het team erg sportief en is er altijd wel iemand te vinden die tijd en zin heeft om mee te gaan. Het houdt ons allemaal scherp en is ook nog eens een perfecte manier om de band binnen het team te versterken.

woensdagWoensdag:
Bloed geven: Ik had weer een uitnodiging ontvangen om bloed te geven. Ik heb de bloedgroep 0 –, wat betekent dat ik een universele donor ben, en geef al bloed sinds mijn 18e. Gelukkig is de bloedbank al vroeg geopend, met als gevolg dat ik woensdagochtend wat eerder op ben gestaan om even langs te gaan. In combinatie met de begeleidingsavond op woensdag die tot ongeveer tien uur duurde was het een lange dag!

donderdagDonderdag:
Nachtwerk: De deadline voor het aerodynamisch ontwerp begint dichterbij te komen. Met als gevolg dat er steeds meer lange dagen gedraaid worden. Binnen Solar Team Twente zijn korte werkdagen eerder uitzondering dan regel, dus dit is verder geen probleem. Ondanks de lange dagen is er gelukkig weinig stress aanwezig binnen het aerodynamica team. Alles loopt volgens plan en alle grote problemen zijn al overwonnen, nu is het een kwestie van alles perfectioneren.

whatsapp-image-2017-01-06-at-22-20-03Vrijdag:
Proefkonijnen: Een paar weken terug hebben we opnames geschoten voor een aflevering van het TV-programma Proefkonijnen. Inmiddels was het moment van de studio opnames ook aangebroken en met Solar Team Twente zijn we langs gegaan om erbij te zijn. Ik zou kunnen zeggen dat het een mooie afsluiter van de week was, maar stiekem wordt er in het weekend natuurlijk verder gewerkt…