Afgelopen week was het zover. Het was tijd om de spullen uit de werkplaats bij Thales in te pakken en over te brengen naar een hangar van Vliegveld Twenthe. Er waren twee grote containers geregeld via Bolk transport om alle materialen te vervoeren van de oude naar de nieuwe werkplaats. Het was van te voren even twijfelen of het zou passen, maar gelukkig bleken de twee containers ruim genoeg te zijn.

De verhuizing verliep uiterst soepel en het ging sneller dan verwacht. Een aantal oud-teamleden en de huidige teamleden hebben alle spullen ingepakt; gereedschap, banden, tenten voor Australië, alles werd zorgvuldig in de containers geplaatst. Alleen de zonnewagens bleven achter. Die werden apart vervoerd. In één dag was het inpakken voor elkaar. Het was een waar spektakel om te zien hoe de containers op de vrachtwagen werden geladen.

Op zaterdagochtend stond het team én een topvader klaar om alle spullen uit te laden. Voordat de tweede container aankwam met de vrachtwagen, was de eerste container al leeg. Het tweede deel van de verhuizing ging ook als een speer. Zaterdagavond was de hangar ingericht. Vanaf nu hebben we een fantastisch ruime werkplaats. Wil je zien hoe soepel het uitpakken en inrichten verliep? Kijk dan de TimeLapse hieronder!

https://www.youtube.com/watch?v=hAjj89p-HGU&feature=youtu.be