Nieuwe huisvesting op Vliegveld Twenthe

In december gaan we verhuizen! Vanwege een geplande sloop bij onze partner Thales moesten we nieuwe huisvesting zoeken en hebben een mooie locatie gevonden bij Vliegveld Twenthe. Alle materialen worden in december naar een hangar op Vliegveld Twenthe verhuisd, uiterlijk 1 januari moet de verhuizing rond zijn. We vestigen de nieuwe werkplaats in een hangar op Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe. Hiermee zijn we de de eerste die zich op ‘Technology Base Twente’ vestigen.

Donderdag 30 oktober presenteerde de Commissie van Wijzen de visie voor het luchthaventerrein in Enschede. Hierin kwam de commissie tot de conclusie dat er een ‘Technology Base Twente’ moet ontstaan waarin een ontwikkel-, demonstratie- en productiezone moet worden gerealiseerd voor hoogwaardige technologie. Solar Team Twente past volledig in de visie waarin high tech solutions op Vliegveld Twente worden gefaciliteerd. “Vliegveld Twenthe biedt ons een uitstekende huisvesting om de nieuwe zonneauto te produceren en daarnaast ligt de testbaan dan om de hoek”, aldus onze teamleider Irene van den Hof.

Wij krijgen de ruimte om een volledige werkplaats te creëren, waarin de nieuwe zonnewagen voor de race in 2015 kan worden geproduceerd, maar daarnaast biedt de huisvesting ook ruimte om de zonnewagens van de voorgaande edities onder te brengen.

We zijn erg blij met de nieuwe locatie en hebben al een mooie groepsfoto kunnen maken in één van de hangars van Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe. Zie hieronder een voorproefje! Binnenkort volgen meer foto’s.

Solar Team Twente ©Jerome_Wassenaar

©Jerome Wassenaar