Afgelopen weekend was de 21Connect Monaco Edition met een zestal (oud)teamleden te vinden in Monaco. Op zaterdag werd hier de eerste Formule E race gereden in Europa. Tussen de kwalificatiesessies en de races mochten wij twee keer het circuit op om het publiek te doen verbazen. Wouter Put was mee namens team 2015.

We vertrokken donderdagochtend in alle vroegte uit Enschede richting onze tussenstop: Milaan. ‘s Avonds hebben we lekker met z’n allen gegeten in een Italiaans restaurant. Vrijdagochtend zaten we weer vroeg in de auto om op tijd in Monaco aan te komen.
Overdag was er veel belangstelling van bezoekers voor Solar Team Twente.

Wouter vertelt: “Het was ontzettend gaaf! We hebben echt met onwijs veel mensen gesproken. Ik ben zelf een enorm racefanaat, dus dit was echt fantastisch. Loïc Duval, de winnaar van de 24 uur van LeMans 2014, heeft in de 21Connect gezeten. We hebben zelfs een tour door zijn garagebox gehad!”

Voor deze unieke gelegenheid was de 21Connect voorzien van een speciaal artwork waarmee zij nog meer de aandacht trok. Op het paneel en de wielkappen was een afbeelding te zien met daarop de tekst “In it to win it – World Solar Challenge 2015”. Daarnaast was er groot “For Sale” op het zonnepaneel te lezen. De verkoop van de 21Connect is namelijk in Monaco internationaal op de kaart gezet. Ook hier was veel belangstelling voor de unieke occasion.

Geniet nog even met ons mee van onze gebeurtenissen in Monaco met de aftermovie:

Solar Team Twente steunen? Ga dan naar steunutwente.nl.