Presenteren voor de camera is toch niet iets wat je dagelijks meemaakt.

Het lijkt zo makkelijk, maar toch kan het erg spannend zijn als je met een camera op je gericht drie zinnen vol met overtuiging moet brengen. Het overkwam ons tijdens de opnames voor het filmpje van team 2015!

Donderdagochtend 15 januari stonden we met zijn allen klaar bij Vliegveld Twenthe in de shelter van de nieuwe evenementenlocatie. Iedereen had een stukje tekst gekregen om in te studeren en her en der werden de zinnen nog voor een laatste keer doorgenomen door de teamleden. Eén voor één werden de teamleden voor de camera gevraagd om hun stukje op te nemen. “Het is ondanks dat het er zo makkelijk uit ziet, toch spannender dan verwacht“, aldus Elise. Bij de één stond de tekst direct goed op camera, de ander had wat vaker nodig, maar al met al liep het redelijk soepel. Rond 14:00 uur riepen we mijn zijn allen: “It’s a wrap!“.

Het was erg gaaf dat we in een gepimpte shelter op Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe onze video konden opnemen. Vroeger stonden hier vliegtuigen en nu was het opeens de locatie voor onze opname waardoor er gelijk een speciale sfeer ontstond. Onze videopartner Allus Media gaat aan de slag met de montage. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Jullie ook? To be continued…!

Solar Team Twente - OpnamesGertJanBleumink

Foto: Cameraman Gert-Jan Bleumink heeft een kiekje tussendoor gemaakt van de setting. Gaaf of niet?