Hoe staan we ervoor? De bouw van onze zonneauto verloopt voorspoedig tot zeer voorspoedig en daarnaast hebben we in de afgelopen tijd verschillende evenementen gehad, waaronder de Techlunches en Tour de Twente. Solar Team Twente heeft ook weer veel nieuwe partners mogen verwelkomen, daarover in het RED News van 21 juni meer (nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Klik hier.) Al met al veel, heel veel mooie ontwikkelingen. Maar het was ook een tijd waarbij het team verspreid was over het hele land. Één van de redenen om een activiteit met het hele team te gaan ondernemen. Een andere belangrijke reden is de voorbereiding voor Australië, ook al lijkt het nog een tijd weg. Een team voorbereiden op werken onder extreme omstandigheden kost tijd.

Dat is waarom we aankomend weekend een teamshapings traject in gaan. Om 1. Het team nog dichter bij elkaar te brengen en om 2. Het team optimaal voor te bereiden op Australië.

Aankomend weekend zal het team onder begeleiding van Good Work Personnel Development een traject volgen gericht op Trots, Eenheid en Kracht. Dit doen we op een bijzondere locatie in het zuiden van het land. We zullen dit weekend uitgedaagd worden om tot het uiterste te gaan, als individu maar zeker ook als groep. Door fysiek en mentaal uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen zullen we met elkaar gevormd worden om nog beter, nog hechter en nog efficiënter met elkaar samen te werken. Voor nu en voor de toekomst.

Wat er precies gaat plaatsvinden is ook voor het team nog een grote verrassing. Één ding is wel duidelijk, het gaat een hele spectaculaire en bijzondere ervaring worden.