Donderdag 27 november stond het Shared Facility Center bij Thales Hengelo in het teken van ‘Tien jaar Twentse glorie’. Solar Team Twente bestaat tien jaar en daarom vierden wij samen met onze partners een feestje. We keken terug op de afgelopen edities, maar daarnaast hebben we ons ook gericht op het heden en de toekomst. Met zijn allen gaan we er dit jaar weer tegenaan en daarmee werken we ook aan de toekomst van de techniek. Kick-Off Solar Team TwenteNiet alleen op het gebied van duurzaamheid, maar we werken ook aan de toekomst van jeugd door te motiveren en activeren met het project.

Bij binnenkomst werden de genodigden op de foto gezet met een polaroid camera. Van te voren wisten de partners niet hoe de foto eruit zou komen te zien. Na een uurtje was pas te zien hoe de gasten waren vastgelegd. Het was even zoeken naar de juiste foto op de waslijn.

Kick-Off Solar Team Twente

Kick-Off Solar Team Twente

Er stonden vier teamleden bij de ontvangsttafel klaar om de gasten te ontvangen en te voorzien van een naambadge. Na ontvangst kregen de gasten koffie of thee met een taartje, want dat hoort er natuurlijk wel bij wanneer er een feest is.

Kick-Off Solar Team TwenteKick-Off Solar Team TwenteOnze teamleider Irene van den Hof ontving in twee groepen de partners in de presentatiezaal en liet op een bijzonder scherm zien hoe Solar Team Twente zich door de jaren heen heeft gevormd en wat de toekomst ons gaat brengen.

Natuurlijk was er ook tijd om een borrel te drinken en bij te praten met elkaar.

Foto’s Jerome Wassenaar