Het team vertrekt over iets meer dan een week. De transportbox met daarin The RED Engine en alle reserveonderdelen, het gereedschap, de kampeerspullen en alle overige benodigdheden voor in Australië zal deze week al vertrekken. Meilink Industriële Verpakkingen heeft deze Twents rode box voor ons vervaardigd, precies op maat gemaakt voor The RED Engine. Ook is Meilink Groep hoofdsponsor van het gehele transport van deur tot deur! De box zal vanuit de werkplaats bij Thales in Hengelo per truck vervoerd worden naar Schiphol.

Vanaf Schiphol gaat de box per vliegtuig naar Sydney in Australië, waarvandaan hij op een vrachtwagen geladen wordt en naar Darwin vervoerd zal worden. Naar verwachting is de box ongeveer twee weken onderweg. Na de race zal The RED Engine in de transportbox per boot terug naar Nederland varen, waarna deze weer terug naar onze werkplaats in Hengelo gaat. Hiervoor zal Varekamp, onderdeel van Meilink Groep zorgdragen, terwijl het team tegen die tijd zal genieten van een welverdiende vakantie.

De afgelopen week is het team druk bezig geweest om alle benodigdheden voor in Australië op de juiste plaats in de box te pakken. Dit proces hebben we vastgelegd met onze timelapse camera, deze is hieronder te bekijken!