Testen, testen en nog eens testen! Hoe presteert de Red One en hoe ziet de rode zonneauto eruit in volle vaart? Op zaterdag  8 augustus is de besloten testdag van de Red One in het FBK stadion in Hengelo. Partners van het solarteam krijgen tijdens deze testdag een exclusieve kans om in de 21Connect (zonneauto 2011) te mogen rijden*

Red One met coureur Lars

Red One met coureur Lars

Snel over de finish
Het FBK stadion in Hengelo is de uitgekozen plek om de zonneauto te testen, de Red One past goed in dit stadion waarbij snelheid voor de overwinning zorgt. Teamleden zullen tijdens de testdag live verslag doen van alle gebeurtenissen, zoals dit natuurlijk bij het karakter van het sportstadion hoort. De kantine van het stadion wordt een ontmoetingsplaats voor partners: er kan geborreld worden, ook zullen er vlogs en video’s van het solarteam te zien zijn.

Programma van de testdag
Van half één tot half twee is er een exclusief moment voor de pers. Van half 2 tot 4 uur zijn partners van het solarteam uitgenodigd om te komen kijken bij de testdag. Familieleden  en vrienden van hen zijn van harte welkom om mee te komen!

Vragen beantwoord via #AskSTT
Van 2 tot 3 uur beantwoorden teamleden, waaronder teamleider Irene van den Hof en één van de coureurs,  vragen via Twitter. Heb je een vraag? Stel ‘m dan met #AskSTT.  De testdag is daarnaast voor iedereen thuis te volgen via de livestream app Periscope.  Houd onze Twitter in de gaten.

* wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Foto’s testdag 2013: Joost van Baars Fotografie