De rookGijs Versteeg trok op, de spotlights gingen aan en daar stond de Red One! Het publiek van de exclusieve onthulling ontving de nieuwe zonneauto vrijdag 26 juni in hangar 11 op Vliegveld Twenthe met een groot applaus. Op de onthulling van de zonneauto waren veel positieve reacties! Reacties als “Wat ziet de zonneauto er fantastisch uit”, en “Wat een enorme prestatie” kregen we te horen van het publiek. Iedereen wilde een foto maken van onze nieuwe bolide.

Out of the Box Festival

Gijs Versteeg

De sfeer was uitgelaten; een fantastische start voor het Out of the Box Festival. Na de exclusieve onthulling voor partners en pers was het hier tijd voor. Leerlingen raceten met hun zelfgebouwde zeepkisten van de schans tijdens Zeepkistenrace Twente. De zeepkisten van de scholieren zagen er prachtig uit en waren erg origineel; zo was er een zeepkist prachtig beschilderd met minions en autonamen zoals Beun Haas passeerden de revue. De leerlingen waren enthousiast over de zeepkistenrace, ze hebben een flinke vaart gemaakt vanaf de schans! De winnaars hebben de prijs trots in ontvangst genomen.

Ook is er goed gebruik gemaakt van de picknick area. Een heerlijke etenslucht hing in de hangar. Zodra je binnenliep, begon je al te watertanden. De muziek van de Bowtie Panda’s viel ook goed in de smaak! Het wagenpark was een groot succes. Verschillende auto’s stonden opgesteld en trokken de aandacht van de aanwezigen.

Het team kijkt terug op een hele geslaagde onthulling! We willen de  partners bedanken voor hun support. Ook willen we de vrijwilligers bedanken voor hun inzet: super dat jullie tijd wilden vrijmaken om het festival tot een succes te maken!

Benieuwd hoe de onthulling en het Out of the Box Festival was? Bekijk hier de eerste foto’s van de autopresentatie. Meer foto’s volgen nog!

Foto’s: Gijs Versteeg, Headerfoto: Jérôme Wassenaar