Marije 21Connect en BoomerangMaar liefst 30.000 bezoekers waren er afgelopen zondag aanwezig op het Hulsbeek in Oldenzaal!  Het was een fantastische dag met een heerlijke zon. We stonden hier met de 21Connect, de zonneauto die in 2011 heeft geracet tijdens de World Solar Challenge. Van begin tot eind van de dag werd er met veel belangstelling bij de auto gekeken. Vooral wanneer we de kap opendeden en de zitplaats van de coureur tevoorschijn kwam, verzamelden de mensen zich om de zonneauto.

Naast mooie verhalen over de 21Connect, hebben we vele geïnteresseerden ook verteld over onze nieuwe crowdfundingsactie ‘de Boomerang Challenge’. De boomerang voor deze Challenge is voor 15 euro te koop via steunutwente.nl. Met de crowdfundingsactie kan iedereen kan zijn steentje bijdragen en hiermee worden we met z’n allen wereldkampioen.

Poster_boomerangchallenge-defDeelnemers #BoomerangChallenge

We dagen deelnemers uit om met een originele Solar Team Twente boomerang om een zo creatief mogelijke boomerangworp tea maken en te uploaden op Facebook of Instagram met de vermelding #boomerangchallenge. De origineelste foto’s en video’s maken kans op mooie prijzen. Winnaars maken onder meer kans op kaarten voor FC Twente, een introductie duik bij DiveWorld, bioscoopkaarten, kaarten voor poppodium Atak en Metropool. Met de verkoop van de boomerang financieren we een deel van de nieuwe zonneauto. “Met deze originele crowdfundingsactie kan iedereen zijn steentje bijdragen en het levert bovendien veel plezier op”, vertelt Elise Nannings, onze communicatiemanager. “We richten ons hierbij voornamelijk op scholieren en studenten, maar iedereen kan natuurlijk meedoen”. De boemerang is vanaf 12 april te verkrijgen op het crowdfundingsplatform van het universiteitsfonds steunutwente.nl. “We bieden naast boomerangs ook onze 3D-geprinte zonneauto aan en Solar Team Twente reversspeldjes. Zo hebben we voor elke doelgroep bedacht wat een leuk bedankje terug is.”

 Foto: Jérôme Wassenaar, Concept en Creatie Boomerang Challenge: Brand Specials