Elise Nannings is onze Communicatiemanager. Ze staat altijd voor iedereen klaar en springt bij waar nodig; meedenken met evenementen, vergaderingen plannen, belletjes plegen, meetings bij diverse bedrijven. Elise doet het allemaal! Deze week stelt ze zichzelf voor.

Elise Nannings - Wouter Put Elise: “Mijn naam is Elise Nannings. Ik ben 23 jaar en geboren en getogen in Haaksbergen. Tegenwoordig ben ik woonachtig in Enschede. In 2009 was de vriend van mijn zus teamleider van Solar Team Twente en sindsdien ben ik het solarteam altijd blijven volgen. Het leek me een geweldige uitdaging om ooit zelf mee te werken aan zo’n uniek project! Ik studeerde toen nog Psychologie en vond dat ik destijds nog te jong was voor zo’n groot project. Nu 5 jaar later, met mijn bachelor Psychologie in de broekzak en bezig met de master Communicatie, vond ik het wel tijd voor deze uitdaging! Toen ik de poster zag met daarop de tekst: ‘Ben jij goed in communicatie, techniek of management?’ was ik om! Mijn master sloot perfect aan op hetgeen waar ik nog geen praktijkervaring in had, namelijk: communicatie. Ik had al een aantal besturen en commissies achter de rug. Nu vervul ik een managementfunctie, wat voor mij nog nieuw is. Het is een grote uitdaging die ik graag aanga.

De functie die ik nu vervul binnen het solarteam is Communicatiemanager. Hierin zijn veel verschillende taken te vinden wat de functie erg afwisselend maakt; vergaderingen leiden, brainstorms organiseren, in contact komen met diverse bedrijven, en zo nog veel meer!

Elise Nannings ©Jerome WassenaarWat ik zo gaaf vind aan het solarteam is dat je werkt in een heel groot en divers team. Ik heb altijd affiniteit gehad met techniek en kom daar nu veel over te weten. Dat maakt mijn communicatiefunctie in zo’n technisch project voor mij erg interessant. Bovendien kom ik met veel verschillende bedrijven in aanraking waar ik normaal gesproken nooit in contact mee zou komen en dat vind ik ook heel erg leuk en bijzonder!

De komende tijd zal ik samen met mijn teamleden ervoor zorgen dat iedereen van zoveel mogelijk informatie over Solar Team Twente wordt voorzien, we mooie evenementen gaan neerzetten en het geld en de middelen binnenhalen om de snelste zonneauto ter wereld te bouwen en daarmee wereldkampioen te worden!”

Portretfoto: Jérôme Wassenaar