Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om in een Twentse zonneauto te rijden? Dit is je kans! Omdat het Glazen Huis van 3FM dit jaar in Enschede staat, veilt Solar Team Twente een rit in de 21Connect, de zonneauto die vorig jaar 3000 kilometer heeft afgelegd dwars door de Australische outback. Het enige wat je hoeft te doen om in dit racemonster te mogen rijden is een bod doen via www.marktplaatsveilt.nl. De hoogste bieder mag zich medio 2013 een dag lang coureur van de 21Connect noemen!

Dit jaar zamelt 3FM geld in voor babysterfte. Wereldwijd sterven er elk jaar 5,5 miljoen baby’s als gevolg van gebrek aan medische zorg en begeleiding. Het Rode Kruis zal met de opbrengst de babysterfte bestrijden, bijvoorbeeld door hulp en begeleiding voor, tijdens en na de geboorte van een kind aan te bieden. Daarnaast wordt hulp geboden door middel van voorlichting, hygiënepakketten en vaccinaties.

Op donderdag 20 december rijdt de 21Connect ’s morgens van 10 tot 11 uur op de Oude Markt in Enschede. Daarnaast zal de 21Connect aanstaande donderdag en zaterdag te bewonderen zijn op Van Loenshof. Wil jij Serious Request steunen en ook nog eens een unieke ervaring rijker zijn? Bied dan nu op dit geweldige veilingsitem op www.marktplaatsveilt.nl. De complete opbrengst gaat naar Serious Request. Let’s hear it for the babies!

Foto’s: ©Gijs Versteeg