Van 18 tot 24 december stond het Glazen Huis van 3FM in Enschede. Drie DJ’s lieten zich een week lang, zonder te eten, opsluiten in het huis op de Oude Markt, om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Een week lang was het een fantastisch feest in Enschede en Twente heeft zich samen met de rest van Nederland massaal ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit leverde een recordbedrag op van ruim 12 miljoen euro voor Serious Request!

Om Serious Request te steunen heeft ook Solar Team Twente haar steentje bijgedragen door een rit in de 21Connect op de veilingsite van 3FM aan te bieden. De volledige opbrengst van deze veiling gaat naar Serious Request. Hoewel de DJ’s al een paar dagen bevrijd zijn uit het Glazen Huis, ging het bieden op dit veilingsitem nog even door! Tot vanavond kon er door potentiële coureurs geboden worden op een unieke rijervaring in de nieuwste Twentse zonneauto.

De 21Connect was vorige week donderdag en zaterdag in het centrum van Enschede te bewonderen. Vele geïnteresseerde voorbijgangers stelden vragen, maakten foto’s en er werd zelfs ter plekke geboden om de unieke rit te bemachtigen. Ook verschillende media toonden interesse in ons veilingsitem en de 21Connect was te zien in de Serious Request update van BNN!

Het uiteindelijke bod op de rit in de 21Connect is uitgekomen op een bedrag van €2500,-! De hoogste bieder mag zichzelf een dag lang coureur van de auto noemen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze coureur een fantastische dag tegemoet zal gaan!