Ik ben de gelukkige nieuwe teamleider van Solar Team Twente, Irene van den Hof. Toen ik hoorde dat er gesolliciteerd kon worden voor het nieuwe team, was ik er snel bij. Twee sollicitatiegesprekken verder, ontvingen we het geweldige nieuws: Wij mogen deelnemen aan het nieuwe solarteam!

Het moment is nu aangebroken om mijn studie Technische Bedrijfskunde stop te zetten en me anderhalf jaar bezig te gaan houden met de aansturing van Solar Team Twente 2015. Dit is een heel bijzondere uitdaging, we werken namelijk met negentien enthousiaste studenten die allemaal uitblinken in een bepaald vakgebied. Al deze disciplines zo goed mogelijk tot hun recht laten komen, is mijn ultieme doel. Daarnaast is dit de uitgelezen mogelijkheid om praktijkervaring op te doen.

Techniek heeft me altijd geboeid, en met name de ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie vind ik interessant. Ook de fabricatie van technische producten en alle logistieke zaken die daarbij komen kijken vind ik boeiend, dit zijn dan ook typische voorbeelden van Technische Bedrijfskunde in de praktijk.

Al met al kijk ik met veel enthousiasme uit naar de komende tijd. We hebben een sterk en fanatiek team staan die er alles aan gaat doen om een topprestatie neer te zetten tijdens de World Solar Challenge® 2015!

Foto: Maxon Motors