Over iets meer dan een week is het zo ver: de presentatie van de nieuwe zonneauto waarmee Solar Team Twente in oktober de World Solar Challenge in Australië wil winnen. Momenteel wordt er door het technisch team hard gewerkt om de nieuwe zonneauto klaar te maken, worden de laatste onderdelen geassembleerd en zal de auto van een mooi rood kleurtje worden voorzien.

Het communicatieteam is druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten voor de autopresentatie volgende week vrijdag. Tijdens de presentatie kijken we terug naar wat we tot nu toe bereikt hebben en zullen we alvast een blik werpen op de toekomst, want wat staat ons eigenlijk allemaal nog te wachten? Uiteraard zal ook The RED Engine te bewonderen zijn.

Teambreed werken we hard om de juiste teamspirit te krijgen en te behouden. Afgelopen weekend zijn we dan ook hard afgebeuld tijdens The RED Engine Teamshaping, welke georganiseerd is door Good Work Personnel Development. Het verslag is hier te lezen.

Ook aankomend weekend zal er gewoon weer doorgewerkt worden. Daarnaast staan er nog een paar mooie evenementen op de planning. Het schaalmodel van The RED Engine staat zaterdag op de opendag van Saxion Enschede om daar weer een groot aantal toekomstige RED Engineers enthousiast te maken voor techniek. De 21Connect zal in Brabant te bewonderen zijn: vrijdag op de Ansys Conference en zaterdag bij de Luchtmachtdagen op Vliegbasis Volkel.