Headerfoto en individueele foto’s door Jerome Wassenaar

EN | NL

 

 

Het is hun verantwoordelijkheid dat het hele project zo efficiënt mogelijk verloopt. Samen zorgen ze voor de samenhang in het team. Ook zorgen zij ervoor dat het team en de auto op tijd in Australië aankomen en de financiën goed wordt beheerd. Zie je het solar team in het nieuws of bij een presentatie, dan luister je waarschijnlijk ook naar onze teammanager als het gezicht van Solar Team Twente. Scroll naar beneden om ze te ontmoeten!

 

 

Mijn naam is Colin van Laar, 22 jaar oud en voor komende editie van Solar Team Twente de teamleider. De combinatie van innovatie, team spirit en het competitieve karakter van Solar Team Twente waren voor mij doorslaggevend om mij aan te melden voor dit geweldige avontuur. Komend jaar wil ik mij dan ook volledig inzetten om dit geweldige team als eerste over de finish in Adelaide te laten komen.

 

Mijn naam is Mark van Eijk, ik ben 22 jaar oud en de komende 1,5 jaar Marketing & Communicatie Manager van het team. De afgelopen jaren ben ik steeds meer geinteresseerd geraakt in duurzame oplossingen en projecten, zoals Hyperloop en Lightyear One. Na drie jaar Technische Bedrijfskunde te hebben gestudeerd, besloot ik om zelf deel te nemen aan zo’n project. Door onderdeel uit te maken van Solar Team Twente krijg ik de kans om mijn professionele vaardigheden verder te ontwikkelen, veel praktische ervaring op te doen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

 

Mijn naam is Maurice Jansen, ik ben 21 jaar oud en ik ben verantwoordelijk voor de Financien en Logisitiek. Na het afronden van mijn bachelor International Business zie ik deze functie bij Solar Team Twente als een mooie stap om praktische ervaring op te doen en tegelijkertijd een netwerk op te bouwen. Samen met het team en haar partners, wil ik het best mogelijke resultaat behalen en daarmee de Bridgestone World Solar Challenge winnen!

 

Mijn naam is Reinoud Mulder, voor team 2021 van Solar Team Twente ben ik de technisch manager. Ik ben 22 jaar oud en zit in mijn master Werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente. Ik ben al geïnteresseerd in Solar Team sinds ik nog een brugpieper was en keek naar het race verslag van de NOS over de Bridgestone World Solar Challenge. Sindsdien heeft het mij altijd al geïnteresseerd. Ik heb dus ook niet lang getwijfeld of ik zou gaan solliciteren.