Headerfoto en individueele foto’s door Jerome Wassenaar

EN | NL

 

 

Hun verantwoordelijkheid is om iedereen te laten weten wat Solar Team Twente van plan is. Voor fans en verschillende partners organiseren ze geweldige evenementen en beheren ze de sociale media en perscontacten. Mocht je interesse hebben om het solarteam te sponsoren, dan zijn zij ook jouw aanspreekpunt! Scroll naar beneden om ze te ontmoeten!

 

 

Ik ben Camiel Lemmens en ik ben 21 jaar oud. Binnen Solar Team Twente ben ik verantwoordelijk voor marketing en evenementen. Bij mijn studie Industrieel Ontwerpen heb ik geleerd om te focussen op de relatie tussen mensen en technologie. Omdat ik het belangrijk vind dat mijn generatie zich inzet voor een duurzame toekomst, wil ik deze focus gebruiken om mensen te inspireren en te betrekken bij Solar Team Twente. Ik wil studenten ervan overtuigen dat wij de vormgeving van de toekomst in eigen handen hebben.

 

Mijn naam is Mark van Eijk, ik ben 22 jaar oud en de komende 1,5 jaar Marketing & Communicatie Manager van het team. De afgelopen jaren ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in duurzame oplossingen en projecten, zoals Hyperloop en Lightyear One. Na drie jaar Technische Bedrijfskunde te hebben gestudeerd, besloot ik om zelf deel te nemen aan zo’n project. Door onderdeel uit te maken van Solar Team Twente krijg ik de kans om mijn professionele vaardigheden verder te ontwikkelen, veel praktische ervaring op te doen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

 

 Mijn naam is Marlen Braun en ik ben 21 jaar oud. In de afgelopen jaren ben ik steeds meer gepassioneerd geraakt door transport en mobiliteit. Het stelt je in staat om nieuwe plekken te verkennen en nieuwe verbindingen te leggen. Maar transport is niet altijd duurzaam. Tijdens mijn bachelor Psychologie leerde ik Solar Team Twente kennen, en nu ben ik verheugd om daarmee bij te dragen aan duurzamere mobiliteit. Samen met het Marketing & Communicatie Team hoop ik iedereen te laten zien hoe geweldig dit project is en anderen te inspireren om duurzamer te zijn!

 

 

Ik ben Remco Hoen, 20 jaar oud. Na mijn tweede jaar Biomedische Technologie afgerond te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging: Accountmanagement bij Solar Team Twente! Ik ben altijd op zoek geweest naar een uitdaging. De combinatie van het werken in een studententeam, het unieke avontuur, en mijn interesse voor externe betrekkingen maakt dat Solar Team Twente precies is wat ik zocht. Als Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het rond krijgen van de begroting, en het contact met onze partners!