Met tien teamleden sterk waren we gisteren, 12 januari, aanwezig bij de Rode Loper 2014 in het Rabotheater in Hengelo. Dit was de nieuwjaarsbijeenkomst van de gezamenlijke Twentse netwerkorganisaties. Hier waren we aanwezig om ruim 600 ondernemers te vragen om samen met Twente wereldkampioen te worden. Het evenement was een fantastische mogelijkheid om nieuwe ondernemers te leren kennen en ons enthousiasme over te brengen.

VIP Solar Team TwenteTeamleidster Irene deed op het podium een oproep aan de Twentse ondernemers om samen met Solar Team Twente wereldkampioen te worden. Een speciale bijkomstigheid was dat wij deze avond de verkoop van onze VIP-pakketten lanceerden. Deze VIP-pakketten zijn opgezet met als doel om gezamenlijk het zonnepaneel te bekostigen. In deze VIP-pakketten zit onder andere een button, die meteen bij aanschaf van het pakket werd opgedaan door de ondernemers. Zo konden zij meteen laten zien dat ze achter Solar Team Twente staan. Onze eerste VIP’s zijn trots op de foto te zien!

Naast een VIP-button, bieden we VIP’s meer aan. In het VIP-pakket zit onder andere exclusief promotiemateriaal, een uitnodiging voor een netwerkborrel, exclusieve inkijk in het project, een gesigneerde teamposter, een activiteit speciaal voor de VIP’s op het eindevent, een vlog over VIP’s, een rijkgevulde goodiebag en ten slotte een souvenir uit Australië.

Eerste VIP's Solar Team Twente

Er zijn nog een beperkt aantal VIP-pakketten beschikbaar. Een VIP-pakket kost 750 euro. Wilt u ook VIP worden van Solar Team Twente en samen met ons Wereldkampioen worden? Neemt u contact op met één van onze externen Wouter Put (w.put@solarteam.nl, +316 4557 4227) of Timothy Teoh (t.teoh@solarteam.nl, +316 1969 7201) of stuur een mail naar info@solarteam.nl

Ten slotte willen we Caase.com feliciteren met het winnen van de Rode Loper 2014! Het was een geslaagde avond en we bedanken iedereen die zich meteen als VIP heeft aangemeld en zijn/haar steun heeft betuigd.