Wil jij ook dat Solar Team Twente dit jaar als eerste over de Australische finish scheurt? Steun het Twentse studententeam dan door een VIP-pakket aan te schaffen. Met de opbrengst van de pakketten, die €750 per stuk kosten, wordt het zonnepaneel van de zonneauto bekostigd.

Tijdens de Rode Loper 2014 op 12 januari beklom teamleidster Irene van den Hof het podium en maakte van de gelegenheid gebruik om de 650 ondernemers op te roepen een VIP-pakket te kopen. De eerste VIP’s meldden zich al direct op de avond zelf aan. Irene: “Het evenement was een fantastische mogelijkheid om nieuwe ondernemers te leren kennen en ons enthousiasme over te brengen. In het VIP-pakket zit onder andere exclusief promotiemateriaal, een uitnodiging voor een netwerkborrel, exclusieve inkijk in het project, een gesigneerde teamposter, een activiteit speciaal voor de VIP’s op het eindevent, een vlog over VIP’s, een rijkgevulde goodiebag en ten slotte een souvenir uit Australië.”

Ook bijdragen aan de overwinning van het Solar Team Twente? Er zijn nog een beperkt aantal VIP-pakketten beschikbaar. De kosten zijn €750 per pakket. Neem contact op met Wouter Put (w.put@solarteam.nl, +316 4557 4227) of Timothy Teoh (t.teoh@solarteam.nl, +316 1969 7201) of stuur een mail naar info@solarteam.nl

Tien jaar Twentse glorie - Jerome WassenaarFoto: Jérôme Wassenaar