KoningsdagactieMaandag 27 april is het Koningsdag! Een dag waarin iedereen in oranje uitgedost vol energie feest viert! De zonneauto heeft energie nodig en krijgt die van de zon, maar hoe zit dat met de mensen achter de zonneauto? Solar Team Twente en alle mensen die meewerken aan het project krijgen natuurlijk veel energie door het project zelf, maar óók door gezond en lekker eten! Daarom hebben we de volgende actie bedacht:

  • raad in welke 8 oranje energievolle voedingsmiddelen onze auto is gedoken!

Heb je alle antwoorden juist? Dan maak je kans op een originele Solar Team Twente Boomerang t.w.v. 15 euro, waarmee je kan deelnemen aan de Boomerang Challenge. Stuur je antwoord in op ons Facebook- of Instagramaccount in een reactie óf mail  naar j.wolters@solarteam.nl. Inzendingen kunnen worden ingestuurd tot en met Koningsdag. Succes!

De uitslag!

Het bleek nog best lastig te zijn om de juiste antwoorden te raden, maar we hebben een winnaar. Via Instagram stuurde Wendy haar antwoord in. Zij had de meeste antwoorden juist. Wendy, de Solar Team Twente Boomerang komt zo snel mogelijk jouw kant op!