Irene_van_den_HofIrene van den Hof, teamleider van Solar Team Twente, blikt vooruit op dé zonneautopresentatie: “Het is een drukke periode met hard werken geweest, maar met een ontzettend mooi doel!”

Wat houdt je functie als teamleider in?
Als teamleider ben ik bij veel verschillende processen betrokken en heb ik veel interactie met de teamleden. Ik houd de planning in de gaten en praat regelmatig met teamleden om op te hoogte te blijven.

Wat betekent de autopresentatie voor het team?
De autopresentatie is de grootste mijlpaal voor de projecten die we hier in Nederland kunnen afronden, hier komen alle disciplines van het team samen. Het is een drukke periode met hard werken geweest, maar met een ontzettend mooi doel! De autopresentatie is een bijzonder moment voor ons: we leven er al een tijd naartoe. Al maanden ligt de focus op de autopresentatie. Nu het dichtbij komt, worden we alleen maar enthousiaster. Alle ideeën, het hele ontwerp, en alle keuzes zijn nu fysiek geworden: het is mooi om dit te kunnen presenteren.

Poster_A3_festival_totaalHoe zit het met de (gezonde) spanning?
In deze periode merk ik dat iedereen gefocust is en er vol voor gaat. We werken allemaal naar dit punt toe en gaan daarbij voor het beste. Tijdens zulke periodes is het belangrijk om te kijken of iedereen goed in z’n vel zit. Ik vraag teamleden dan ook om op elkaar te blijven letten. Op deze manier houd je een vinger aan de pols en weet ik wat er leeft.

Hoe ziet dé ideale autopresentatie er volgens jou uit?
Ik hoop dat we mensen kunnen verbazen en dat het publiek natuurlijk enthousiast is! Het zou echt super zijn als we de lijn van de ontwerppresentatie kunnen doorzetten: hier waren de reacties erg positief en hing er een leuke sfeer. Ik hoop dat we kunnen laten zien dat we met dit project iets anders dan anders doen. We staan op 26 juni als trots team bij dé zonneauto van Solar Team Twente! Na de autopresentatie gaat het snel, Australië komt nu echt wel dichtbij!

Benieuwd naar de autopresentatie? Op 26 juni kun je ‘m zelf zien tijdens de grote onthulling op het Out of the Box Festival! Niet alleen de nieuwe zonneauto maar ook bijzondere klassiekers, oldtimers, hybrides en elektrische auto’s zijn er te zien. Aan gezelligheid is natuurlijk ook gedacht: eettentjes, een picknick area en muziek van de Bowtie Pandas maken het een festival voor jong en oud!

 11109672_10207192955849072_8160776474357404494_n