Het is bijna zover, nog twee dagen tot de grote onthulling van de nieuwe zonneauto! Geen ideeën of concepten presenteren, maar een echte zonneauto. Het publiek kan nu voor het eerst het resultaat zien van het harde werken. Solar Team Twente is er klaar voor, de autopresentatie en het festival kunnen beginnen! Het is een spannend moment, het is ‘the last stop before the top’. Australië komt dichtbij!

Solar Team Twente - Erwin MulderOok Erwin Mulder, Mechanica, is klaar  voor de autopresentatie: “Deze afgelopen periode is het goed druk geweest. Niet alleen om de auto te bouwen, maar ook om het event te promoten. Ik hoop dat daardoor, naast familie en vrienden, ook het grote publiek naar ons evenement zal komen. Ik denk dat het publiek verbluft zal zijn over de auto, met name de afwerking is grensverleggend strak. De paar personen die de auto al gezien hebben, reageerden heel enthousiast. Het zou mooi zijn als we ook zulk soort reacties krijgen met de autopresentatie. Ik denk dat de mensen verbaast zullen zijn over de kleine ruimte waarin de coureur zit, vergeleken met de vorige zonneauto’s is dit echt een verschil!”

box_picknickOut of the Box Festival
Wil je bij dé zonneauto onthulling zijn? Kom dan aanstaande vrijdag (26 juni) naar het gratis Out of the Box Festival op Vliegveld Twenthe. Een gevarieerd festival met een picknick area, waar je lekker kan eten en drinken, Zeepkistenrace Twente en een optreden van de Bowtie Panda’s. Ook zijn er bijzondere voertuigen te zien zoals zonneauto’s van voorgaande edities maar ook hybrides en oldtimers. Laat het weten op de Facebookpagina als je erbij bent!

Header_fb_goed