borrel andere solarteamsBorrelen met de buren
Voordat de nieuwe week aanbrak, hadden we wat ontspanning met onze zuider- en oosterburen. Het is leuk om de tot nu toe opgedane ervaringen met elkaar uit te wisselen. Daarnaast probeert ieder team informatie over de technische snufjes in de zonneauto van de ander los te peuteren. Maar iedereen houdt heel verstandig informatie achter.


Keuring van Red One

De week begon gelijk al goed: Red One is maandag 28 september goedgekeurd! Dit betekent dat  wij Red One mogen testen op de Cox Peninsula Road, tot en met 9 oktober.

Wouter-Put-5131keuring Red One

 

 

 

 

 

Testen van Red One
Woensdag zijn we voor het eerst met Red One de Australische weg opgegaan. We testen op de  Cox Peninsula Road, een weg van 80 kilometer lang. De ‘Cox’ is een afrit van de Stuart Highway, de weg die we tijdens de challenge helemaal volgen naar de finish in Adelaide. We waren niet de enige hier. Naast het normale verkeer hebben we ook onze concurrenten tijdens de race gespot!

Wouter-Put-5250klaarmaken Red One

 

 

 

 

 

cupcakes bakken

Celebrate success
Omdat oud-teamlid Tom Vocke jarig was, omdat ons team versterkt is met oud-teamlid Elmar Peters én omdat de testfase natuurlijk is begonnen, hebben we rode Overwinnings Cup cakes gebakken. Zo houden we regelmatig een speciaal momentje om kleine successen te vieren.

Meer foto’s van onze derde week Down Under zijn te vinden op onze Flickr-pagina!