20150910-IMG_4385
Bij aankomst gingen een paar jongens van ons team gelijk voor een frisse coupe, een traditie sinds team 2007. Helaas zijn nog niet alle teamleden overtuigd van de voordelen die het korte kapsel met zich meebrengt. Hopelijk kunnen de oud-teamleden die over een paar weken komen hen nog overtuigen.

Alawa Scout Hal
Met zoveel teamleden worden er iedere dag flink wat wasbeurten gedraaid. Vooral de rode was is natuurlijk erg populair, hier is dan ook een speciale wasmand voor. Alles moet ook netjes worden uitgehangen (en niet alleen door vrouwelijke teamleden)!

Wouter-Put-Lunch
Elke dag wordt er gezamenlijk ontbeten, geluncht en gedineerd. Als oer-Hollandse mensen staat er iedere dag een flinke lading brood en kaas op tafel. Er wordt hard gewerkt, dus er moet tussendoor goed gegeten worden.

Wouter-Put-4777
De vlag met partners hangt voor de Alawa Scout Hall (onze verblijfsplaats), zodat iedereen die langs rijdt kan zien wie ons ondersteunen. Zonder de hulp van deze zeer gewaardeerde partners zou het project er heel anders hebben uitgezien, dus nogmaals bedankt!

Wouter-Put-4669
Woensdag 16 september is de transportbox door de biosecurity met complimenten goedgekeurd en vervolgens vervoerd naar de werkplaats op de Charles Darwin University. Iedereen hielp mee met uitpakken en al snel was het technisch team weer lekker aan het sleutelen aan Red One.