Voor leerlingen en studenten

 

Spreekbeurt

Vind jij zonneauto’s net zo gaaf als wij? Wil je meer weten over hoe een auto in elkaar zit? Of hoe je een zonneauto bouwt? Doe je spreekbeurt over Solar Team Twente! Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze social media kanalen of stuur een mailtje naar onderwijs@solarteam.nl! Ook online kunnen we je helpen. 

Heb je je spreekbeurt over het solarteam gegeven? We zijn benieuwd naar hoe je het gedaan hebt!

Profielwerkstuk

Heb je inspiratie nodig bij het bedenken van een onderwerp voor je profielwerkstuk? Hieronder staat een lijstje met wat ideeën om je op weg te helpen.

  • De natuurkundewetten achter de werking van auto’s
  • Duurzaamheid
  • Toepassingen van zonnepanelen
  • Promotie
  • Organiseren van evenementen

Heb je een onderwerp gekozen waarbij wij je kunnen helpen? Stuur een mailtje naar onderwijs@solarteam.nl! Ook online kunnen we je helpen met bijvoorbeeld een interview.

Heb je je profielwerkstuk over een onderwerp gedaan die gerelateerd is aan het solarteam? We zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Ander soort vraag?

Heb je een vraag die hierboven niet beschreven is? Misschien wordt die wel beantwoord op onze website, instagram, facebook of youtube. Zo niet, ontvangen we je vraag graag!

Voor docenten

 

Nieuw lesmateriaal nodig?

Gezien de huidige maatregelen is het organiseren van het onderwijs een hele nieuwe uitdagen. Heb je inspiratie nodig voor het opzetten van een nieuwe opdracht? Of zijn er leerlingen die hulp nodig hebben met het voorbereiden van een spreekbeurt of profielwerkstuk? Wij helpen graag met nieuwe inspiratie voor zowel basis als middelbaar onderwijs. Stuur een mailtje naar onderwijs@solarteam.nl met de vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder!