Uitnodiging_Aftermovie_STT_FINAL_zonder_tekstDonderdag 28 januari vindt de première van de aftermovie van Solar Team Twente editie 2015 plaats. In bioscoop Kinepolis (voorheen Wolff CineStar) in Enschede wordt de film gepresenteerd aan partners en pers. De film, geproduceerd door Allus Media, laat het verloop zien van de afgelopen editie van Solar Team Twente, waarin we nipt tweede werden in de Bridgestone World Solar Challenge. Het is het laatste evenement dat team 2015 organiseert. Hierna gaan we weer terug de collegezaal in om hun studie te vervolgen.

Tijdens het evenement wordt de aftermovie van Solar Team Twente 2015 getoond. Testen in de windtunnel, rijden door de woeste outback, teamshaping; het is slechts een greep uit de beelden die voorbij komen in de film. Tijdens het evenement wordt niet alleen de film vertoond, ook wordt er afscheid genomen van het huidige team.

Sollicitaties team 2017

Helemaal het project loslaten doen de teamleden nog niet. De sollicitaties voor het nieuwe team worden momenteel in gang gezet. Deze sollicitatieprocedure bestaat uit verschillende rondes, waarbij naar de perfecte samenstelling voor een nieuw team wordt gezocht. Op 1 februari worden de sollicitaties geopend.

Vrijdag is er een uitgebreid verslag over de filmpremière te vinden op de website!