Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 april zijn we aanwezig met het design van de nieuwe zonneauto op de Hannover Messe. We staan op deze grote industriële beurs bij de stand van Regio Twente. Het schaalmodel van de nieuwe zonneauto is een echte publiekstrekker. Vele geïnteresseerden komen langs om ernaar te kijken en vragen te stellen. Op dinsdag en woensdag staan onze teamleden Timothy Teoh en Wouter Put klaar om alle vragen te beantwoorden.

Er is een groot publiek op de Hannover Messe, waaronder een aantal hoogwaardigheidsbekleders. Dinsdag spraken Timothy en Wouter onder andere met minister Henk Kamp van Economische zaken, die ons beloofde om aan de finish te staan als we als eerste over de finish komen in Adelaide. Op maandag kwam gedeputeerde van provincie Overijssel Eddy van Hijum ook al langs bij de stand om een kijkje te nemen. Daarnaast hadden we de gelegenheid om te spreken met enkele van onze partners, waaronder NLR en Thales.

De Hannover Messe is een grote industriële beurs. Er staan ongeveer zesduizend exposanten en er komen ruim 200.000 bezoekers.

IMG-20150414-WA0004 Hannover Messe 2015