Wilt u ook wereldkampioen worden en samen met ons de Bridgestone World Solar Challenge winnen? Dat kan! Vanaf heden kan iedereen zijn steentje bijdragen door middel van onze crowdfundingsactie. Om te bedenken wat we u voor uw bijdrage terug willen geven hebben we heel wat brainstorms gehad! Eén ding wisten we al snel: we gaan het lanceren op het platform www.steunutwente.nl. Dit is een platform van Universiteitsfonds Twente en samen met Tamar Remerie en Maurice Essers van Universiteitsfonds Twente bedachten we hoe we dit platform het beste in konden richten met 3 acties.

Samen met u worden we wereldkampioen

Zoals u wellicht wel weet, is er voor dit jaar maar 1 doel: met ons sterke netwerk en onze sterke achterban de winst naar Twente halen. Daarom hebben we een crowdfunding project opgezet zodat we ook samen met u wereldkampioen worden! We zijn al hard op weg om de begroting rond te krijgen maar zoals iedereen weet: alle beetjes helpen!

Wat kunt u doen?

Pins_Solar Team TwenteU steunt Solar Team Twente al voor maar 10 euro en ontvangt daarvoor een Solar Team Twente reversspeldje. Hierop is zelfs al ons nieuwelogo te zien! Met dit speldje laat u zien dat u deel uitmaakt van het team en samen met ons wereldkampioen gaat worden.

3D_model Solar Team TwenteVoor 30 euro ontvangt u naast het speldje ook nog een 3d geprinte versie van de nieuwe auto (wel in het klein natuurlijk) die donderdag 12 maart voor het eerst werd gepresenteerd aan het publiek!

Voor 75 euro krijgt u naast al onze partners een unieke naamsvermelding op onze website. Wanneer we wereldkampioen worden kan iedereen op de website zien dat u samen met de partners en Solar Team Twente ook wereldkampioen bent geworden! Bovendien ontvangt u natuurlijk het speldje, de 3d geprinte versie van de auto én ook nog een naamsvermelding op de website www.steunutwente.nl!

Mocht u nou denken ik wil meer geven, dat kan ook! Voor 750 euro bieden we een VIP pakket aan. In dit pakket zitten onder andere een exclusieve uitnodiging voor één netwerk event, een inclusieve inkijk in het project, een souvenir uit Australië en ga zo maar door. Zoals de naam al zegt: wanneer u in het bezit bent van dit pakket kunt u zichzelf VIP van Solar Team Twente noemen, wie wil dat nou niet?!

Kijk snel op www.steunutwente.nl en word ook wereldkampioen!

Partner worden

Naast de crowdfunding zijn we natuurlijk ook altijd op zoek naar nieuwe partners die zich aan het project willen binden en dat kan ook nog steeds! Heeft u interesse? Neem dan contact op met Wouter Put (w.put@solarteam.nl) of Timothy Teoh (t.teoh@solarteam.nl).