Marije_Schokkin

Marije Schokkin

We zijn ervan overtuigd dat wij dit jaar de Bridgestone World Solar Challenge® gaan winnen en wereldkampioen worden door de meest innovatieve en high tech materials te gebruiken voor onze zonneauto. Op deze manier werken we mee aan een maatschappelijk belang, namelijk een zo duurzaam mogelijk voertuig bouwen. De auto van de toekomst!”

Wil jij ook wereldkampioen worden en samen met ons de auto van toekomst bouwen? Dat kan! Dit is je kans om jouw steentje bij te dragen en in de toekomst te investeren. Hoe? We hebben een crowdfundingactie gestart waar je uit vier verschillende donatie-pakketten kunt kiezen.

Je kunt uit deze vier donatie pakketten kiezen:

  1. Boomerang Challenge: Ons meest gekozen item, al 36 mensen zijn je voor gegaan en hebben voor 15 euro een Boomerang aangeschaft. Hiermee maak je kans op leuke prijzen. Bekijk hier ons filmpje van de Boomerang Challenge. 
  2. Voor een donatie van 10 euro ontvang je een Solar Team Twente reversspeldje.
  3. Voor een donatie van 30 euro ontvang je naast het speldje ook nog een 3d geprinte versie van de nieuwe auto, Red One. Een collectors item!
  4. Voor 75 euro krijgt u naast al onze partners een unieke naamsvermelding op onze website.

Ons doel is om samen met jou €10.000,- te bereiken. Dit willen we gebruiken om ons zonnepaneel te bekostigen. Tot nu toe hebben al 111 mensen een donatie gedaan en hebben we €7.847 bereikt. Help jij ons nog mee om het volledige bedrag te bereiken?

Draag nu je steentje bij op de speciale crowdfunding platform www.steunutwente.nl. Dit is een platform van Universiteitsfonds Twente. Het volledige bedrag van de crowdfundingactie gaat naar Solar Team Twente.

Samen worden we wereldkampioen

Dit jaar hebben we maar 1 doel: de winst naar Twente halen. Dit doen wij niet allen, dit doen wij samen…Daarom hebben we het crowdfundingsproject opgezet zodat wij samen, heel Twente, wereldkampioen worden! We zijn al hard op weg om de begroting rond te krijgen maar zoals iedereen weet: alle beetjes helpen! En we hebben nog een beetje hulp nodig om onze droom te verwezenlijken.

We hebben in minder dan een jaar tijd een auto zelf ontworpen en gebouwd. Jullie hebben de nieuwe auto nu gezien; helpen jullie nu mee om hem naar Australië te krijgen?

Jullie hebben nu de unieke kans om een steentje bij te dragen en ons het laatste nodige duwtje te geven om de wereldbeker naar Twente te halen. 

  1. Hoe werkt de Boomerang Challenge?

Voor maar liefst 15 Euro ontvang je een Solar Team Twente Boomerang. Met deze boomerang kan je deelnemen aan de Boomerang Challenge en maak je kans op leuke extra prijzen zoals bioscoopkaartjes, duiklessen, kaarten voor FC Twente en nog veel meer.

Meer uitleg over de Boomerang Challenge ontvang je bij de bestelling op steunutwente.nl. Uiteraard ontvang je ook het solarteam reversspeldje!

De meeste donateurs kiezen voor de boomerang Challenge: meer dan 30% van onze donateurs doet al mee aan Boomerang Challenge.

  1. Solar Team Twente reversspeldje

Je steunt Solar Team Twente al voor maar 10 euro en je ontvangt daarvoor een Solar Team Twente reversspeldje. Met dit speldje laat je zien dat je deel uitmaakt van het team en samen met ons wereldkampioen gaat worden.ReversspeldjPins_Solar Team Twente

  1. 3D geprinte zonneauto

Voor 30 euro ontvang je naast het speldje ook nog een 3d geprinte versie van de nieuwe auto (wel in het klein natuurlijk) die vrijdag 26 juni aan partner en heel Twente werd gepresenteerd! Bekijk de video hiervan via deze link3D_model Solar Team Twente

  1. Naamsvermelding op de website

Voor 75 euro krijgt u naast al onze partners een unieke naamsvermelding op onze website. Wanneer we wereldkampioen worden kan iedereen op de website zien dat je samen met de partners en Solar Team Twente ook wereldkampioen bent geworden!

Bovendien ontvang je natuurlijk het speldje, de 3d geprinte versie van de auto én ook nog een naamsvermelding op de website www.steunutwente.nl! Kijk hier, wie er tot nu toe al gedoneerd heeft.

Mocht je nou denken; ik wil meer geven… dat kan ook! Voor 750 euro bieden we een VIP pakket aan. In dit pakket zitten onder andere een exclusieve uitnodiging voor één netwerk event, een inclusieve inkijk in het project, een souvenir uit Australië en ga zo maar door. Zoals de naam al zegt: wanneer je in het bezit bent van dit pakket kun je jezelf VIP van Solar Team Twente noemen, wie wil dat nou niet?!

Kijk snel op www.steunutwente.nl en word ook wereldkampioen!

Boomerang Challenge loopt nog maar tot begin september

Grijp je de kans en doe nu mee aan de Boomerang Challenge of kies voor een van de andere crowdfunding varianten. De Boomerang Challenge gaat nog maar tot 1 september. Wees er dus snel bij en bemachtig een van de laatste Boomerangs. De winnaars van de Challenge maken we op 1 september bekend. We wensen je heel veel plezier en succes met de Boomerang Challenge!

Wil je meer te weten komen waar we dagelijks mee bezig zijn? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram of / en LinkedIn en blijf op de hoogte van onze voorbereiding voor de race en natuurlijk van de Boomerang Challenge.


Headerfoto: Jérôme Wassenaar