sollicitatiesDe sollicitaties voor het nieuwe team zijn volle in gang. Een nieuw topteam samenstellen kost veel tijd; we zijn op zoek naar de perfecte samenstelling. Wat zijn nou eigenlijk competenties waar we naar op zoek zijn in nieuwe teamleden? Lees de vijf competenties die van belang zijn:

  1. Samenwerken: tijdens het project moet er veel worden samengewerkt. Samen kom je namelijk tot het beste resultaat. Samen met je deelteam ga je overleggen over het beste ontwerp/idee. Ook moeten bijvoorbeeld alle deelteams van het technisch team het onderling eens worden over elkaars discipline: alle onderdelen moeten immers in allemaal in één auto passen.
  2. Organiseren: een belangrijke competentie binnen het management- en communicatieteam is organiseren. Met zo’n 165 partners die je tevreden wilt houden, wordt er veel georganiseerd. Het managementteam organiseert ook activiteiten om het teamgevoel te versterken.
  3. Stress tolerant: dit is een competentie die binnen alle deelteams geldt. Het project kent verschillende piekmomenten voor de verschillende deelteams. Tijdens de piekmomenten moet je je hoofd koel houden en je niet teveel laten beïnvloeden door stress.
  4. Kwaliteitsgericht: als je met een project bezig bent waar meer dan een miljoen in omgaat, is kwaliteit heel erg belangrijk. Alles moet tot in de puntjes worden uitgedacht en uitgewerkt. Je wilt eerste worden en daarvoor is een zonneauto van zeer hoge kwaliteit nodig!
  5. Motivatie: een laatste competentie die voor het hele team van belang is, is motivatie! Elk teamlid moet gemotiveerd zijn om de beste zonneauto ter wereld te bouwen en hiermee wereldkampioen te worden. Met deze motivatie kun je het beste uit jezelf en uit elkaar halen en sta je verstelt van wat je allemaal kunt bereiken in anderhalf jaar!

Herken jij je in deze competenties en wil jij onderdeel zijn van Solar Team Twente team 2017? De sollicitaties zijn nog geopend. Solliciteer voor 14 maart voor een functie in team 2017 van Solar Team Twente!

Scrutineering ©Gijs Versteeg

©Gijs Versteeg