Twepa

Company Description

Twepa is een betrouwbare en gedreven organisatie met hart voor uw zaak.

Onze producten, die voor veel bedrijven als ‘saaie’ objecten van dagelijkse kost beschouwd kunnen worden, zijn voor Twepa een ware passie en dat doen we inmiddels al 85 jaar! Neem bijvoorbeeld een pen, een saai object die buiten uw core-business valt, maar wel een product dat onmisbaar is voor het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden.

Wij leveren alle essentiële producten waarmee wij uw dagelijkse werkzaamheden kunnen vergemakkelijken. Deze producten hebben wij gegroepeerd in 5 productgroepen;

  • Verpakkingen
  • Kantoorartikelen
  • Schoonmaakartikelen
  • Disposables
  • Bedrijfskleding

Twepa is een betrokken partner voor diverse bedrijven, gemeentes, scholen, zorginstellingen, horecagelegenheden, verenigingen en evenementenorganisaties.

‘Voor mekaar’ is onze merkbelofte. Dat houdt in dat u in principe nergens naar hoeft te vragen, omdat wij automatisch inspelen op de behoefte die eventueel bij u ontstaat. Zo kunt u blijven doen in waar u goed in bent!

Twepa werkt al 25 jaar samen met de Twentsche Dozencentrale. De Twentsche Dozencentrale heeft meer dan 2 miljoen dozen op voorraad in meer dan 750 verschillende maten. Door hun ervaring in de kartonnage industrie is het mogelijk om u een compleet assortiment aan standaard en custom made verpakkingen aan te bieden.

Deze samenwerking met elkaar is een absolute meerwaarde doordat expertise, opslag, logistiek en ervaring met elkaar wordt gedeeld. Hierdoor kunnen we snel schakelen en anticiperen op vraagstukken van onze klanten.

Met veel enthousiasme en gedrevenheid worden er met elkaar oplossingen gezocht voor de wensen en behoeften van onze klanten. Bij het samenstellen van een passend assortiment krijgt u advies op maat en de mogelijkheid om producten te bekijken en, als het om bedrijfskleding gaat, ook te passen.