IMS

Company Description

IMS (Integrated Mechanization Solutions) ontwikkelt en levert productiemachines voor de productie van kleine, samengestelde componenten aan klanten in de automobiel, smart devices en medische industrie. Daarbij kun je denken aan productiemachines voor sensoren in auto’s en productiemachines voor cameramodules die in een smartphone gebruikt worden. Deze productiemachines zijn altijd uniek, het is een combinatie van bestaande technieken en door IMS ontwikkelde productieprocessen.

 

Bij IMS werken we met 85 collega’s aan het verbeteren van de productieprestaties van onze klanten. Wij stellen ze met onze productiemachines en automatiseringsadvies in staat hun steeds kleiner wordende producten sneller en beter te produceren. Zo voorzien we ze van een duurzame voorsprong op de concurrentie.

 

IMS en Solar Team Twente

Een succesvol partnership! Sinds 2013 zijn wij als partner betrokken bij destijds de ontwikkeling en nu de productie van het stuursysteem van de auto, dit jaar ondersteunen wij het team ook bij de ontwikkeling van de nieuwe oplaadconfiguratie.